کد خبر: 268209
|
۱۳۹۷/۱۱/۱۶ ۱۶:۲۵:۲۷
| |

مدیرکل دامپزشکی آذربایجان غربی خبر داد؛

مشکل زیست‌محیطی در کشتارگاه ارومیه

مدیرکل دامپزشکی آذربایجان غربی با اشاره به اینکه برای کنترل واحدهای عرضه و کشتارگاه‌های غیرقانونی استان مشکل کمبود نیروی انسانی و اعتباری داریم، افزود: کشتارگاه ارومیه مشکل زیست محیطی و بهداشتی دارد که نیازمند تجهیز و بازسازی است.

مشکل زیست‌محیطی در کشتارگاه ارومیه
کد خبر: 268209
|
۱۳۹۷/۱۱/۱۶ ۱۶:۲۵:۲۷

اعتمادآنلاین| ‌ کامیار داهیم در نشست خبری در خصوص گرانی‌های اخیر در بازار گوشت قرمز توضیح داد: با وجود اینکه امسال یک و نیم میلیون رأس دام بیشتر از سال گذشته در استان وجود دارد ولی سوداگری و دلالی‌های موجود باعث افزایش قیمت گوشت قرمز شده است و باید برای جلوگیری از این مشکل، خرید دام زنده برای کشتارگاه‌ها را به بخش خصوصی واگذار کنیم.

وی با اشاره به اینکه قبل از انقلاب تنها 2 دامپزشک در استان حضور داشتند تصریح کرد: در حال حاضر نزدیک به 3 هزار دامپزشک متخصص با انجام 60نوع فعالیت دامپزشکی در سراسر استان مشغول به فعالیت هستند که نشان از میزان دسترسی 90 درصدی مردم به خدمات دامپزشکی است.

داهیم با اشاره به اینکه دامپزشکی استان سالانه 20 میلیارد تومان برای سلامت دام‌های استان هزینه می‌کند، خاطرنشان کرد: 55 درصد این هزینه‌ها از جمله واکسیناسیون دام و طیور، سموم و خدمات دامپزشکی که بالای 11میلیارد تومان هزینه است به صورت یارانه‌ای و رایگان در اختیار مردم استان قرار می‌گیرد.

مدیر کل دامپزشکی آذربایجان غربی با تاکید بر اینکه استان سالانه به طور میانگین یک میلیون تن محصولات دامی تولید می‌کند اظهار کرد: 70درصد تولیدات استان به مصرف داخلی می‌رسد و تنها30 درصد به استان‌های دیگر صادر می‌شود. سالانه 100 هزار تن واردات، ترانزیت و صادرات محصولات دامی از مرزهای استان انجام می‌شود.

داهیم تاکید کرد: سالانه 2.5 میلیون رأس، تجارت دامی در 27 میدان عرضه دام استان صورت می‌گیرد ولی متأسفانه تاکنون هیچ اقدامی در خصوص توسعه زیرساخت‌ها و اصلاح میادین تجارت دام استان انجام نشده است.

منبع: ایسنا

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان

    خواندنی ها