کد خبر: 291986
|
۱۳۹۸/۰۲/۱۸ ۱۰:۱۵:۰۱
| |

6 هزار بازرس بر مراکز غذایی در ماه رمضان نظارت کردند

رییس اداره نظارت بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: 6 هزار بازرس بهداشت محیط بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در ماه رمضان نظارت دارند.

6 هزار بازرس بر مراکز غذایی در ماه رمضان نظارت کردند
کد خبر: 291986
|
۱۳۹۸/۰۲/۱۸ ۱۰:۱۵:۰۱

اعتمادآنلاین| سید رضا غلامی افزود: برنامه 'سلامت رمضان ' به صورت یک دستورالمعل از سوی اداره نظارت بهداشت مواد غذایی وزارت بهداشت به معاونت های بهداشتی دانشگاه های علوم پزشکی ابلاغ شده است تا نظارت بر فعالیت های مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در ماه رمضان تشدید شود.


وی گفت: در این دستورالعمل بر ضرورت توجه ویژه به نظارت بر تهیه و توزیع مواد غذایی در محل های برگزاری مراسم، توجه ویژه به کنترل روغن در تهیه و طبخ غذا به ویژه شیرینی های سنتی ازجمله زولبیا و بامیه، توجه ویژه به میزان نمک مصرفی در غذا و استفاده از نمک تصفیه شده ید دار و عدم استفاده از سنگ نمک در تهیه غذا و نیز توجه ویژه به ایمنی مواد غذایی از جمله میزان، نوع نمک، میزان و نوع روغن و مواد اولیه سالم مورد استفاده در تهیه غذا تاکید شده است.


غلامی ادامه داد: براساس این دستور العمل، رعایت بهداشت فردی دست اندرکاران مواد غذایی ظروف یک بار مصرف بر پایه گیاهی یا آلومینیومی ضروری است.


وی اضافه کرد: یک میلیون و 200 هزار مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در سراسر کشور وجود دارد و بازرسان بهداشت اولویت بازدید و نظارت را بر نحوه تهیه و توزیع مواد غذایی مانند آش، حلیم و قنادی ها قرار داده است و به صورت تیم های شبانه نیز بر سایر مراکز رسیدگی می کنند.


این مقام مسوول در وزارت بهداشت از مردم خواست در ایام ماه مبارک رمضان از مراکزی که مجوز اتحادیه مواد غذایی مانند آش و حلیم دارند را خریداری کرده و از دست فروشان این مواد را نخرند.


به گفته غلامی، افراد سعی کنند در ماه رمضان مواد غذایی پخته شده کمتر از دو تا سه ساعت استفاده کنند.


وی به زنان خانه دار توصیه کرد، اگر قصد پخت غذای سحری بعد از افطار را دارند، غذا را روی شمعک گاز یا سماور نگه دارند تا حرارت خود را از دست ندهد.


غلامی گفت: مردم هنگام خرید زولبیا و بامیه حتما به جعبه های دارای آرم استاندارد توجه کنند و از قرار دادن آن در جعبه های لکه دار خودداری کنند.


وی گفت: افراد در صورت مشاهده هر گونه تخلفات مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی با شماره 190 تماس گرفته و بازرسان بهداشت محیط سریعا رسیدگی می کنند.


در ماه رمضان سال گذشته ، تعداد 39 هزار و 233 مورد از مراکز تهیه و توزیع زولبیا و شیرینی سنتی و 12 هزار و 369 مرکز تهیه آش و حلیم مورد بازدید بازرسان بهداشت محیط قرار گرفت.


208 هزار و 144 کیلو گرم، مواد غذایی فاسد و غیر بهداشتی در ماه رمضان 97کشف و ضبط و معدوم شد.

منبع: ایرنا

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان

    خواندنی ها