کد خبر: 410500
|
۱۳۹۹/۰۳/۱۹ ۰۹:۵۷:۰۳
| |

حسن بهشتی‌پور:

ترامپ مرد بحران‌ها نیست

یک کارشناس مسائل بین‌الملل با اشاره به عملکرد دونالد ترامپ در مدیریت شیوع ویروس کرونا در آمریکا و همچنین نحوه‌ برخورد او با اعتراضات اخیر در این کشور، گفت: دونالد ترامپ نشان داد که نه تنها مرد «بحران‌ها» نیست بلکه با نوع مواضع و اظهارنظرهایش باعث افزایش بحران می‌شود.

ترامپ مرد بحران‌ها نیست
کد خبر: 410500
|
۱۳۹۹/۰۳/۱۹ ۰۹:۵۷:۰۳

اعتمادآنلاین| حسن بهشتی‌پور، در ارتباط با تاثیر اعتراضات اخیر در نتایج انتخابات ریاست جمهوری آمریکا که در آبان‌ماه برگزار می‌شود، اظهار کرد: همواره در طی این سال‌ها اقلیت‌های دینی، نژادی و زنان بیشتر تمایل به دموکرات‌ها داشته اند و پایگاه اصلی این حزب محسوب می‌شدند و از طرف دیگر جایگاه جمهوری‌خواهان بیشتر در بین سفیدپوستان، پروتستان ها و سرمایه‌داران کلان بوده است.

این کارشناس مسائل بین‌الملل با بیان این‌ که برگزاری تجمعات اعتراضی در آمریکا تازگی ندارد و در سال‌های قبل نیز شاهد برگزاری اینگونه اعتراض ها در راستای مخالفت با نژادپرستی و تبعیض نژادی بوده‌ایم، ادامه داد: شاید نتوان به صورت دقیق گفت که این اعتراضات چه تاثیری می‌تواند بر نتایج انتخابات ریاست جمهوری آمریکا داشته باشد ولی به نظر من این تاثیر اندک خواهد بود.

بهشتی‌پور با تاکید بر این‌که موضوع کرونا و تبعات اقتصادی ناشی از شیوع این ویروس، ضربه‌ بیشتری را به ترامپ وارد کرده است ، اظهار کرد: بیکاری سرسام‌آور و مشکلات اقتصادی ناشی از شیوع این ویروس، نقاط قوتی را که دونالد ترامپ در این سه سال به عنوان عملکرد مطلوب خود بر روی آنها مانور می‌داد، تحت‌الشعاع قرار داده است.

این کارشناس مسائل بین‌الملل افزود : این اتفاقات نشان داد که دونالد ترامپ در مدیریت و کنترل بحران‌ها نه تنها موفق نیست، بلکه با اظهارنظرها و مواضع خود که بعضا از سر خودشیفتگی مطرح می‌کند ، باعث افزایش بحران‌ها می‌شود.

وی با اعتقاد بر این که تبعات منفی شیوع ویروس کرونا بیشتر از اعتراضات اخیر باعث ایجاد مشکل و دردسر برای ترامپ شده است ،گفت: از دیگر سو تا زمان برگزاری انتخابات در آمریکا چندین ماه باقی‌مانده است و باید منتظر بود که روند تحولات در این کشور به چه سمتی سوق داده می‌شود.

این کارشناس مسائل بین‌الملل با بیان این‌که اگر بر اثر اعتراضات اخیر، شاهد مشارکت بیشتر اقلیت‌های دینی، قومی و نژادی به خصوص رنگین‌پوستان در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا باشیم ، این موضوع به نفع دموکرات‌ها خواهد بود، تصریح کرد: البته تحقق این «اگر» از شانس کمی برخوردار است مگر این‌که تظاهرات کنونی در آمریکا همچنان ادامه پیدا کند.

بهشتی‌پور در پایان اظهارات خود خاطرنشان کرد : عموما اینگونه تظاهرات چند هفته بیشتر ادامه پیدا نمی‌کند و پس از مدتی فروکش می‌کند و در مجموع گروه‌های اقلیت در آمریکا مجبور هستند که خود را با اکثریت یعنی جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها سازگار کنند چرا که این دو حزب به طور معمول اجازه نمی‌دهند که اقلیت‌ها عرصه‌ای برای تاثیرگذاری در صحنه سیاسی آمریکا پیدا کنند .

منبع: ایسنا

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان

    خواندنی ها