کد خبر: 514335
|
۱۴۰۰/۰۶/۲۴ ۱۴:۴۲:۰۰
| |

فرمانده ستاد مقابله با کرونای تهران خبر داد:

فعالیت 15 مرکز واکسیناسیون شبانه روزی در تهران

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران از فعالیت 15 مرکز واکسیناسیون شبانه روزی و رکورد تزریق 245 هزار دُز تزریق روزانه واکسن در تهران خبر داد.

فعالیت 15 مرکز واکسیناسیون شبانه روزی در تهران
کد خبر: 514335
|
۱۴۰۰/۰۶/۲۴ ۱۴:۴۲:۰۰

اعتمادآنلاین| علیرضا زالی، با اشاره به انجام واکسیناسیون بر اساس گروه‌های سنی در تهران گفت: شهروندان تهرانی باید پس از ثبت نام در سامانه نوبت دهی واکسیناسیون و دریافت پیامک برای تزریق واکسن به مراکز مراجعه کنند.

به گزارش صدا و سیما، وی افزود: مراجعه افراد با توجه به پیامک‌های اعلام شده باعث نظم و ترتیب در برنامه واکسیناسیون می‌شود، اما مراجعه افراد بدون دریافت نوبت به مراکز باعث ایجاد ازدحام و اختلال در اجرای کار می‌شود.

زالی گفت: علاوه بر گروه‌های سنی واکسیناسیون 10 گروه از مشاغل پرخطر مثل رانندگان ناوگان حمل و نقل عمومی و رانندگان تاکسی، کارکنان اداری، دانشجویان، کارکنان بانکی، اساتید دانشگاه‌ها، معلمان، پسماند شهرداری، کارکنان بهشت زهرا و…، واکسن دریافت می‌کنند.

وی یادآور شد: بر اساس شیوه نامه جهانی و با توجه به بروز مرگ و میر بالا در سالمندان بالای 65 سال واکسیناسیون از این سنین شروع شده است و به تدریج واکسیناسیون گروه‌های سنی جوان‌تر نیز انجام می‌شود.

زالی از فعالیت 15 مرکز 24 ساعته واکسیناسیون در تهران خبر داد و گفت: هفته آینده تعداد قابل توجهی از مراکز به صورت شبانه روزی به مدار واکسیناسیون خواهند پیوست و هم اکنون 90 درصد مراکز دو شیفته هستند که هر روز به صورت سرزده از آن‌ها بازدید می‌کنیم.

وی افزود: تزریق واکسن در تهران از 245 هزار دُز در روز گذشت که یک رکورد است و هدف گذاری را رسیدن به تزریق 320 هزار واکسن روزانه در تهران عنوان کرد.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران خاطرنشان کرد: هم اکنون در تهران بیش از 6 میلیون و 300 هزار دُز واکسن تزریق شده که از این آمار 2 میلیون و 200 هزار نفر هر دو دُز را دریافت کردند. خوشبختانه اکثر مشاغل پرخطر هر دو دُز واکسن را دریافت کردند.

زالی با اشاره به تأثیر واکسن در کاهش مرگ و میر‌ها گفت: بر طبق مطالعات انجام شده در تهران در خیز پنجم بالاترین میزان موارد شدید بیماری، بستری در بخش ویژه و مرگ و میر مربوط به افراد بالای 70 سال بود. این در حالی است که هنوز تعدادی از این گروه سنی به دلایل مختلف برای تزریق واکسن مراجعه نکردند.

وی ضمن ابراز تأسف از اینکه 12 درصد سالمندان بالای 70 سال تهرانی هنوز برای دریافت واکسن مراجعه نکرده‌اند، گفت: بر اساس تحقیق مذکور در خیز پنجم بیماری، سالمندانی که واکسن نزدند 11 برابر بیشتر از سالمندانی که واکسینه شده‌اند در معرض مرگ و میر بوده‌اند.

زالی با بیان اینکه هدف واکسیناسیون کاهش شدت بیماری و میزان مرگ و میر است، گفت: واکسن زدن به این معنا نیست که دیگر مبتلا به کرونا نمی‌شویم بلکه افراد واکسینه شده در صورت ابتلاء علائم خفیف‌تری را تجربه کرده و واکسن باعث کاهش مرگ ناشی از کرونا می‌شود.

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان

    خواندنی ها