کد خبر: 369910
|
۱۳۹۸/۰۹/۲۴ ۱۲:۳۷:۰۰
| |

حسینی میلانی، رئیس کمیته محیط زیست شورای شهر تهران مطرح کرد:

عبور از وضعیت هشدار در چالش فرسودگی ناوگان اتوبوسرانی پایتخت

سید آرش حسینی میلانی، رئیس کمیته محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران تاکید کرد: امروز موضوع بهبود وضعیت اتوبوس‌ها از مرحله اهمیت گذشته و به یک الزام تبدیل شده است و این مطالبه به حق شهروندان تهرانی از ما و دولت است.

عبور از وضعیت هشدار در چالش فرسودگی ناوگان اتوبوسرانی پایتخت
کد خبر: 369910
|
۱۳۹۸/۰۹/۲۴ ۱۲:۳۷:۰۰

اعتمادآنلاین| سید آرش حسینی میلانی صبح امروز در یکصد و هشتاد و دومین جلسه صحن علنی شورای شهر تهران در نطق پیش از دستور خود که در اختیار رسانه ها قرار داد، گفت: 5267 را به خاطر بسپارید. این عدد، آمار اتوبوس‌های فرسوده تهران در چهار سال دیگر است به عبارت دیگر، در سال 1402 با فرض عدم افزایش ناوگان، 89 درصد اتوبوس‌های پایتخت فرسوده خواهند بود.

وی ادامه داد: این آمار هشداردهنده‌ایست و چنانچه ما سیستم حمل و نقل عمومی را اصلاح نکنیم، اگر ما همچنان چشم‌هایمان را نسبت به ناوگان فرسوده موجود در عرصه اتوبوسرانی ببندیم، اگر ما امروز برای نوسازی و توسعه حمل و نقل عمومی اقدام نکنیم، قطعا سیاست‌های کنترلی، جریمه و طرح ترافیک یا ارتقای استاندارد خودروها، تاثیر کافی را نخواهند گذاشت و محیط زیست شهر تهران آلوده‌تر و با ترافیک بیشتری روبه‌رو خواهد شد.

این عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه تهران در آذر ماه امسال، وضعیت نامناسبی را از نظر شاخص‌های آلودگی هوا تجربه کرد، اظهار داشت: هوای تهران در آذر ماه، 12 روز در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس و یک روز در شرایط ناسالم برای همه جامعه قرار داشت اما با وجود آنکه آلودگی و وضعیت اضطراری برای تک تک شهروندان احساس می‌شد و می شود، همچنان 40 درصد مردم از خودروهای شخصی استفاده می‌کردند.

حسینی میلانی با بیان اینکه گرانی بنزین و اعمال محدودیت‌های تردد نتوانسته از میزان تردد خودروهای شخصی در سطح خیابان‌ها و معابر شهر تهران بکاهد، تصریح کرد: اما ریشه این مسئله در چیست؟ چرا شهروندان همچنان ترجیح می‌دهند از خودروهای شخصی به جای حمل و نقل عمومی استفاده کنند؟ یکی از مهمترین دلایل آن است که شهر تهران از یک سیستم حمل و نقل عمومی روزآمد، کافی و مجهز برخودار نیست همین مسئله موجب شده است تا شهروندان نسبت به استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی در شرایط کنونی رغبت چندانی نداشته باشند.

وی افزود: تصوری که اغلب شهروندان از وسایل حمل و نقل عمومی دارند، اتوبوس‌ها و واگن‌های فرسوده، متراکم و انباشته از انبوه جمعیت و دیر آمدن این وسایل برای جابجایی افراد است که در اغلب موارد این شرایط به دلیل کمبود ناوگان است.

سخنگوی کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری با بیان اینکه متروی تهران می‌تواند پنج میلیون سفر در روز جابه‌جایی داشته باشد، خاطرنشان کرد: در حال حاضر از یک سوم ظرفیت خود بهره می‌گیرد و هم‌اکنون در شهر تهران حدود 5900 دستگاه اتوبوس فعال است که 54 درصد از این ناوگان، فرسوده هستند. در حالی که حداکثر مدت فعالیت اتوبوس‌ها هشت سال است میانگین طول عمر اتوبوس‌های تهران در حال حاضر بیش از 11 سال است.

منبع: ایسنا

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان

    خواندنی ها