کد خبر: 478986
|
۱۴۰۰/۰۲/۰۳ ۰۷:۳۴:۵۱
| |

چین بار دیگر دستیابی به خنثی سازی کربن تا سال 2060 را تایید کرد

رییس جمهوری چین در نشست مجازی سران جهان درباره تغییرات آب و هوایی که به میزبانی آمریکا برگزار شد بار دیگر تعهدات چین برای محدود کردن مصرف زغال سنگ و تلاش برای رسیدن به حداکثر میزان انتشار کربن تا سال 2030 و دستیابی به خنثی سازی کربن تا سال 2060 را تأیید کرد.

چین بار دیگر دستیابی به خنثی سازی کربن تا سال 2060 را تایید کرد
کد خبر: 478986
|
۱۴۰۰/۰۲/۰۳ ۰۷:۳۴:۵۱

اعتمادآنلاین| شی در این نشست که به دعوت «جو بایدن» رییس جمهوری آمریکا به صورت ویدیو کنفرانس از پکن سخن می گفت قول داد برای پیشبرد حاکمیت جهانی محیط زیست، با جامعه جهانی از جمله ایالات متحده همکاری خواهد کرد.

به گزارش ایرنا، رئیس جمهوری چین در سخنرانی خود همچنین به اهمیت هماهنگی انسان و طبیعت، توسعه سبز، چند جانبه گرایی و رویکرد مردم محور در مساله توجه به اقلیم و محیط زیست اشاره کرد.

چین و ایالات متحده بزرگترین تولید کنندگان کربن در جهان هستند و همکاری میان این دو برای دستیابی به اهداف کاهش گازهای گلخانه ای سازمان ملل و رفاه بشری، ضروری است. اگر چین و آمریکا همکاری نکنند، مشکلات زیادی در جهان غیرقابل حل باقی می مانند.

چین و آمریکا در 18 آوریل (29 فروردین) در شهر شانگهای به منظور پرداختن به بحران تغییرات آب و هوایی یک بیانیه مشترک صادر و انرژی مثبتی به روند مدیریت جهانی تغییرات آب و هوایی تزریق کردند.

شی جین پینگ در نشست ویدئویی سران چین، فرانسه وآلمان هم که جمعه برگزار شد تاکید کرد پکن برای دستیابی به حداکثر افزایش دی اکسید کربن تا سال 2030 و خنثی سازی گازهای کربنی تا 2060 تمام تلاش خود را خواهد کرد. این هدف والای چین برای کاهش گازهای کربنی بر اساس تعهدات آن در توافق پاریس است.

او گفت: چین همچنین اولین کشور در حال توسعه است که ضرب الاجل خنثی سازی کربن را در میان کشورهای بزرگ تولید کننده کربن، تعیین نموده است.

دستیابی به این اهداف برای چین بعنوان کشوری که 1.4 میلیارد نفر جمعیت دارد، کار آسانی نیست. از رسیدن به حداکثر خروجی کربن تا خنثی سازی آن، در اقتصادهای توسعه یافته اروپایی و آمریکا بازه ای 50 تا 70 سال تعریف شده است.

اکثریت ساختار انرژی چین به عنوان بزرگترین کشور در حال توسعه هنوز سوخت فسیلی است اما باید برای دستیابی به خنثی کردن خروجی های کربن در حدود 30 سال تلاش کند. مسلما، چین باید تلاش ها و فداکاری های بزرگی برای تحقق این هدف انجام دهد.

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان

    خواندنی ها