کد خبر: 366270
|
۱۳۹۸/۰۹/۱۲ ۱۲:۰۸:۰۲
| |

کاظمی، معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش:

آموزش‌وپرورش به تنهایی از عهده مقابله با آسیب‌های اجتماعی بر نمی‌آید/ اجرای طرح نماد در 6578 مدرسه کشور

علیرضا کاظمی، معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش، گفت: آموزش‌وپرورش به تنهایی از عهده مقابله با آسیب‌های اجتماعی بر نمی‌آید.

آموزش‌وپرورش به تنهایی از عهده مقابله با آسیب‌های اجتماعی بر نمی‌آید/ اجرای طرح نماد در 6578 مدرسه کشور
کد خبر: 366270
|
۱۳۹۸/۰۹/۱۲ ۱۲:۰۸:۰۲

اعتمادآنلاین| علیرضا کاظمی، معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش، امروز (12 آذر ) در جلسه شورای آموزش و پرورش استان کرمانشاه، با اشاره به نقش مهم و زیربنایی آموزش و پرورش در کاهش بروز آسیبهای اجتماعی در سطح جامعه، گفت: آموزش و پرورش به تنهایی از عهده انجام کارهای فرهنگی برای مقابله با آسیب های اجتماعی بر نمی‌آید و دیگر نهادها و ارگانها هم باید به کمک بیایند.

کاظمی با اشاره به اجرای طرح نماد(نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان) با همکاری 13 دستگاه دیگر در آموزش و پرورش، گفت: اگرچه آموزش و پرورش به تنهایی متولی مقابله با آسیب‌های اجتماعی نیست، اما به دلیل اینکه دانش‌آموزان را در اختیار دارد، نقش محوری در اجرای این طرح دارد.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اجرای طرح نماد در 6578 مدرسه از مجموع 110 هزار مدرسه کشور، گفت: این تعداد در مقایسه با آمار کل مدارس کشور عدد کمی است و با این شیوه 30 سال طول می کشد که اجرای طرح نماد در تمامی مدارس در برنامه قرار گیرد.

وی در ادامه تمرکز طرح نماد را بر درمان در حوزه آسیب های اجتماعی عنوان کرد و افزود: اگرچه طرح نماد رویکرد توانمندسازی هم دارد، اما تمرکز آن بر درمان در حوزه آسیب های اجتماعی است، حال آنکه برای کاهش آمار آسیب‌های اجتماعی نیاز به فرهنگ سازی و اقدامات پیشگیرانه است.

وی سپس با تاکید بر اهمیت توجه به سلامت روان و سلامت اجتماعی جامعه، گفت: هرچه جامعه بیشتر از سلامت روان برخوردار باشد، آمار آسیب های اجتماعی کمتر خواهد شد و هرچقدر هم آمار آسیب های اجتماعی کم شود، سطح سلامت روان جامعه ارتقا پیدا خواهد کرد.

کاظمی با بیان اینکه در حال حاضر در آموزش و پرورش روی هر دو موضوع سلامت روان و سلامت اجتماعی دانش آموزان کار می‌شود، ادامه داد: در پژوهشی که در جامعه آماری سه میلیون نفری از دانش‌آموزان مقطع متوسطه اول در سطح کشور انجام شد مشخص شده 30 درصد دانش آموزان به توانمندسازی در حوزه سلامت روان نیاز دارند و 20 درصد هم در معرض خطر هستند، ضمن اینکه همین پژوهش‌ها نشان می‌دهد یک درصد دانش‌آموزان آسیب دیده و نیاز به درمان دارند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش سپس با اشاره به ابتکار استان کرمانشاه در اجرای طرح یاری‌گران زندگی برای مقابله با آسیب های اجتماعی گفت: این طرح تمرکزش بر پیشگیری است و با توجه به ضعف های طرح نماد در حوزه توانمندسازی، خواهد توانست در کنار طرح نماد در کاهش آسیب های اجتماعی نقش مهمی ایفا کند.

وی درپایان با اشاره به اهمیت انس گرفتن با قران کریم برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی، گفت: طرح حفظ جزء 30 قرآن کریم که در حال حاضر در مدارس اجرایی می شود نقش مهمی در کاهش بروز آسیب‌های اجتماعی خواهد داشت، زیرا آشنایی با قرآن کریم می تواند انسانها را از انحراف دور کند.

منبع: ایسنا

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان

    خواندنی ها